Nieuws Limburg Lore Schouteden komt aan roer van InTrust

Lore Schouteden komt aan roer van InTrust

Lore Schouteden komt aan roer van InTrust

Nadat met Hans Schouteden een eerste vertegenwoordiger van de tweede generatie het management van InTrust vervoegde, stapt nu ook zijn zus Lore mee in de zaak. Zij zal de afdeling voor bedrijfsvastgoed overnemen van haar vader Marcel, die InTrust oprichtte.

Marcel Schouteden heeft al 18 jaar zijn sporen verdiend in het bedrijfsvastgoed. InTrust bemiddelt vooral in de verkoop van industriële sites in Limburg, maar ook KMO-gebouwen en panden buiten Limburg worden aan de man gebracht. Naast deze activiteiten begon InTrust een tijd geleden met de verhuur van boxen voor tijdelijke opslag. Deze afdeling, gevestigd op de Corda Campus, heeft Marcel Schouteden intussen overgelaten aan zijn zoon Hans.

Maar ook de activiteiten als vastgoedmakelaar gaan nu over in familiale handen. Lore Schouteden (28) was tot voor kort actief in het notariaat, maar kiest er nu voor om in de voetsporen van haar vader te treden. “Een mooie uitdaging, waar ik met heel veel enthousiasme aan begin”, vertelt ze. “In de beginfase zal ik ogen en oren goed openhouden om te groeien in het vak.”

Marcel Schouteden blijft nog een tijdje actief in het bedrijf. “Ik kijk mee over de schouder tot ik het helemaal los kan laten”, zegt hij. “Ik heb er alle vertrouwen in dat Lore dat uitstekend gaat doen. Ze heeft erg veel empathie voor klanten, en dat is de voornaamste eigenschap om in deze sector succesvol te zijn.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.