Nieuws Limburg Lormans & Co nemen Verbeek (30 mensen) over

Lormans & Co nemen Verbeek (30 mensen) over

Lormans & Co nemen Verbeek (30 mensen) over

Service Net, het Genkse schoonmaakbedrijf van ondernemers Luc Lormans, Koen Janssen en Louis Kemps (ItzU-groep), heeft collega Verbeek Schoonmaakdiensten overgenomen. Het gaat om de Belgische zetel (ook in Genk) van een Nederlands bedrijf, waar zo’n 30 mensen in actief zijn.

Service Net neemt zowel de klantenportefeuille als de medewerkers van Verbeek over. “Dit onderstreept onze ambities in de sector van de facilitaire dienstverlening”, zegt gedelegeeerd bestuurder Luc Lormans. “Naast de focus op specifieke niches, zoals industriële cleaning in de voeding en farmasector, streven we naar de verdere uitbouw van de reguliere kantorenschoonmaak. De klantenportefeuille én de medewerkers van Verbeek sluiten dus perfect aan bij ons servicepakket.”

Het aantal medewerkers van Service Net (inclusief Service@Home en de overname van AMA/Tuliep in West-Vlaanderen) is ondertussen uitgegroeid tot 1.100. In 2016 noteerde het bedrijf een omzet van 24 miljoen euro.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.