Lodewyckx_en_Kemps-200×300-2

Louis Kemps nieuwe voorzitter vMA Limburg

Vrijdag neemt Louis Kemps officieel de fakkel over van Bart Lodewyckx als voorzitter van vMA Limburg. Eén en ander is het resultaat van de vernieuwingsstrategie die Lodewyckx zowat tweeënhalf jaar geleden heeft ingezet. Ook de bestuursploeg werd grondig vernieuwd.

vMA Limburg is de Limburgse afdeling van de ‘Vlaamse Management Associatie’ (vMA) die in Vlaanderen en Brussel actief is sinds 1984. De Limburgse afdeling werd een jaar later boven de doopvont gehouden. Vrijdag wordt ook de 25ste verjaardag van vMA Limburg gevierd. vMA telt 1.500 leden in Vlaanderen en Brussel, en zo’n 150 in Limburg.

Bart Lodewyckx, uitgever van Linkeroever Uitgevers (Concentra) zette samen met Herman Verwimp (bouwonderneming Mathieu Gijbels) een nieuwe strategie op poten. Ook de bestuursploeg van vMA Limburg is flink omgegooid.

Vrijdag wordt de voorzitterswissel officieel, en wordt het 25-jarig bestaan van de vereniging gevierd. Onder meer Karel Vinck en Guy Verhofstadt zullen daarbij aanwezig zijn.

Lees meer in HBvL van dinsdag 30 november 2010.

[caption id="attachment_2812" align="alignnone" width="200" caption="Bart Lodewyckx (links) geeft de voorzittershamer door aan Louis Kemps."][/caption]