loyens das

Loyens verkoopt Cherub en start met trainingsbureau

IT-dienstverlener Das-IT uit Hasselt neemt op 1 januari de handelsactiviteiten van het Genkse bedrijf Cherub over. Jean Loyens (links op de foto) verlaat dus Cherub gaat zich toespitsen op het trainen van leidinggevenden op weg naar een nieuwe levensstijl.

Das-IT is actief als IT-partner voor KMO’s en biedt naast advies ook computers, randapparatuur en software aan. Zaakvoerder Erik Das startte de onderneming in 1989 en ziet met Cherub een uitgelezen kans om zijn dienstverlening te verbreden.

Cherub zelf, opgericht door Jean Loyens, is al meer dan tien jaar distributeur van de producten en diensten AVG Antivirus, Online Back-up, ISL Online en Data Recovery. Das-IT was een reseller van Cherub. Door de overdracht van het handelsfonds heeft Loyens de handen vrij om zijn nieuwe firma Influencers de nodige aandacht te geven. Dit bedrijf maakt deel uit van een internationale organisatie die leidinggevenden traint om te komen tot een nieuwe levensstijl voor meer succes op zakelijk en persoonlijk vlak.