Nieuws Limburg LRM en Dynapps steunen JCI Award

LRM en Dynapps steunen JCI Award

JCI award

LRM en Dynapps steunen JCI Award

Op 30 maart reikt JCI Limburg de Award Limburgse Jonge Ondernemer uit. Made In polst bij enkele partners, zoals LRM en Dynapps, en vraagt hen waarom zij dit event enthousiast ondersteunen. “Wij willen de volgende generatie aanmoedigen.”

Op zo’n eventavond zet JCI Limburg jonge, succesvolle, ondernemers uit de provincie in de schijnwerpers. Met als speerpunt natuurlijk de uitreiking van de prestigieuze award van Limburgse Jonge Ondernemer. Hiervoor zijn er vier genomineerden: Rob Creemers van Cteso, Steffen Brans van

Wisemen, Tineke Kempeneers van Galvacoat Steelcoat en Frank Cesar Van Gymna.

‘Een visie die met ons strookt’

Zo’n event kan natuurlijk niet zonder partners. En eentje daarvan is LRM. “Als investeringsmaatschappij die economische groei in Limburg ontgint en stimuleert, zorgt LRM voor een stevige basis. Eentje zodat bedrijven en projecten die duurzame jobs in Limburg creëren, kunnen groeien”, oppert Tom Vanham, CEO van LRM.

“Samen met de troeven van de regio Limburg zorgen de financiële middelen en expertise van LRM voor een unieke voedingsbodem. En dat is een visie die volledig strookt met de JCI Awards”, stelt Vanham, die ook nog de rol van LRM als riscokapitaalverschaffer, adviseur, vastgoedontwikkelaar en -beheerder onderstreept. “Tot slot zetten we ook in op innovatieve en impactvolle klimaatprojecten en eco-initiatieven. LRM heeft de expertise en middelen in huis om strategische impactprojecten in de groene energieproductie te realiseren. Daarbij gaan economie en ecologie steeds hand in hand”, vult hij aan.

Volgende generatie aanmoedigen

Een andere partner is Dynapps, dat zich presenteert als de nummer 1 Odoo implementatiepartner in Europa. Odoo is business software, van Belgische makelij. “Dynapps ondersteunt ondernemerschap bij jong talent en is daarom trotse sponsor van de JCI Award – Vlaamse Jonge Ondernemer”, aldus Janik Thorez en Karel Hendrickx van Dynapps.

Bij Dynapps klinkt het dat ze sterk geloven in het belang van sterk ondernemerschap bij jonge mensen. “Met behulp van Odoo ondersteunen we hen in het digitaliseren én maximaliseren van hun bedrijfsprocessen. Zo brengen we hen in het speerpunt van hun domein, en stimuleren we hen grenzen te verleggen. Dankzij onze jarenlange expertise en uitmuntende service weten we perfect hoe we hen het beste kunnen helpen”, klinkt het. “Deze award geeft jonge ondernemers een inspirerend platform, en we zijn als sponsor dan ook trots om de volgende generatie op deze manier aan te moedigen.”

Meer info over de JCI Award vindt u hier: https://www.jci-limburg.be/jci-award-2023/

 

JCI logo

Actief bijdragen aan de ontwikkeling van de wereld rondom je? Actief in loondienst of als zelfstandige, of misschien nog zoekende? Als lid van JCI bepaal je zelf hoe jouw Fast-Track naar de toekomst eruit ziet, terwijl je leert uit de fouten van jezelf en anderen. No free lunch: handen uit de mouwen, met talrijke nieuwe vrienden aan die toekomst bouwen!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.