Nieuws Limburg LRM haalt cash uit beveiligde geldtransporten

LRM haalt cash uit beveiligde geldtransporten

LRM haalt cash uit beveiligde geldtransporten

Cobelguard, het bedrijf dat waardetransporten en andere beveiliging van cash uitvoert, is overgenomen. Loomis, een Zweeds bedrijf met 23.000 werknemers in 20 landen, is de nieuwe eigenaar. Daarmee worden niet alleen de 3 oprichters, maar ook LRM uitgekocht. De investeringsmaatschappij stapte in 2014 in het project met een investering van 4 miljoen euro. Er werd niet bekendgemaakt hoeveel de overnemers betalen.

Cobelguard CIT (wat staat voor Cash In Transit) investeerde recent 4 miljoen in een Tongerse vestiging. Hiervoor werden 30 mensen gezocht. Het bedrijf wordt volledig geïntegreerd in Loomis, en zal ook die naam gaan dragen. De initiatiefnemers Stefan De Bock, Dirk Goethals en Steven Van Doorne (die CEO blijft in Loomis) passeren nu voor een tweede keer langs de kassa. De eerste keer verkochten ze Cobelguard als bewakingsfirma aan Securitas. Met de opbrengst daarvan maakten ze nadien een doorstart als geldkoerier toen Brink’s failliet ging.

Voor het personeel en klanten verandert er (buiten de naam) in eerste instantie niets.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.