Nieuws Limburg LRM stapt uit buizenfabrikant BRT in Maasmechelen

LRM stapt uit buizenfabrikant BRT in Maasmechelen

LRM stapt uit buizenfabrikant BRT in Maasmechelen

Immocom nv, de vennootschap die LRM hanteert om een rol als bestuurder op te nemen in de bedrijven waarin het participeert, is uit het bedrijf BRT in Maasmechelen gestapt. BRT, wat staat voor Buizen, Röhre, Tubes, is een dochtervennootschap van de Kopal Groep met vestiging in Kortemark. BRT is de productievestiging in Maasmechelen, waar vooral profielen voor de afsluitingsbranche worden gemaakt.

De aandeelhouders en LRM investeerden samen 2 miljoen euro risicodragend vermogen in het bedrijf. De totale investering voor de productievestiging in Maasmechelen bedroeg ongeveer 6,5 miljoen. “Nu onze lening aan BRT volledig is terugbetaald en onze rol als bestuurder eerder beperkt is geworden, hebben we ons mandaat opgegeven,” zegt commercieel directeur Jeffrey Alenus van LRM. “We zijn blij dat onze inbreng BRT heeft geholpen in het groeiproces en wensen hen veel succes bij de verdere expansie.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.