De Wissel wisselt van zaakvoerders
De gekende Brasserie De Wissel in Rekem (Lanaken) heeft nieuwe uitbaters. Zus en broer Laura (33) en Michaël (35) Timmermans,… Lees meer
Luc Bellings en zijn vrouw stoppen met hun tweesterrenrestaurant in Hasselt. Ze broeden op iets kleiner en rustiger.
Het was een investeerder die hem deed nadenken over zijn toekomst. “Toen een investeerder me belde of ik mijn pand niet wilde verkopen, heb ik daar een tijdje over moeten nadenken. Ik voel aan mijn lichaam dat het tijd is om mezelf wat meer levenskwaliteit te gunnen”, zegt de sterrenchef op hbvl.be. Ondertussen heeft Bellings een koper gevonden voor het pand in Hasselt waar al die jaren zijn restaurant was gevestigd.
Hij wil in Hasselt blijven en met evenveel gedrevenheid en passie aan iets nieuws werken. Een nieuwe, kleinere zaak wordt dat. “Pijnstillers slikken om mezelf te blijven afbeulen aan die stoof: nooit meer”, zegt hij.
Financieel is het ook geen stap achteruit, aldus de chef. “Met twee man personeel en twintig borden in één dag hou ik evenveel over als een grote sterrenzaak te laten bollen met twaalf man in dienst. Dan begin je weleens na te denken”, zegt Bellings.
De gekende Brasserie De Wissel in Rekem (Lanaken) heeft nieuwe uitbaters. Zus en broer Laura (33) en Michaël (35) Timmermans,… Lees meer
De gekende tv-kok Laurens Snykers van Leeuw in Hasselt neemt drastische maatregelen: klanten die minder dan 24 uur op voorhand… Lees meer
De Nederlandse horecagroep Van der Valk gaat aan de afrit van de E313 in Ham het grootste hotel van Limburg… Lees meer
Tim Vandewinkel van het bedrijf Loft Interieur/Lofra Projects met vestigingen in Kinrooi en Diepenbeek, mag zich een jaar lang de… Lees meer
Thierry Jacobs opent op 16 oktober de gloednieuwe 'citylounge' Saint Street op de markt van Sint-Truiden. “De afgelopen twee jaar… Lees meer
Reageer op dit bericht
Graag een reactie plaatsen op dit bericht? Registreer je dan nu op made-in.be
Heb je al een Made in-account?
Klik dan hier om in te loggen