FrankVols2-300×250-2

Luc Jeurissen haalt Frank Vols aan boord

Frank Vols, voorheen directeur van Unizo-Limburg, CEO van Sofim HR-groep en interimmanager bij VDAB Limburg, gaat aan de slag bij Work@Home, het dienstenbedrijf van ondernemer Luc Jeurissen.

FrankVols2-300x250-2Frank Vols zal bij de groep Work@Home, dat vandaag met 3.750 mensen poetshulp, strijkdiensten en uitzendarbeid aanbiedt, de functie opnemen van Business Developer. "Ik zie vooral verdere groei in de uitbouw van ondersteuning naar soft skills voor werkzoekenden en werknemers," zegt Luc Jeurissen. "Op een arbeidsmarkt waar werk en digitalisering steeds sterker samenlopen, is een vernieuwende aanpak aan de orde. Het laten matchen van de verwachtingen van werknemer en werkgever, los van de technische competenties, staat bij veel werkgevers hoog op de agenda. Wij willen hier op inspelen met een innovatief businessmodel en productaanbod, en dat zal Frank mee vorm geven."

Een heel specifieke taak van de nieuwe Business Developer wordt alvast een studie rond serviceverlening voor ouderen die thuis blijven wonen. "Een actuele uitdaging in onze samenleving, waar we met een gericht aanbod een rol van betekenis kunnen spelen," vindt Jeurissen.

Frank Vols is enthousiast over de nieuwe uitdaging. “De groep Work@Home is een gezonde, dynamische onderneming die permanent vooruit kijkt. Luc en ik hebben mekaar gevonden in de uitbouw en onderzoek van nieuwe activiteiten. We zijn bovendien erg complementair, wat garant moet staan voor een sterke groei naar de toekomst. Mijn opgebouwde expertise kan ik nu voluit vertalen in ondernemerschap en daar kijk ik naar uit.”