Nieuws Limburg Luc Lormans verkoopt aandelen in Truiens callcenter

Luc Lormans verkoopt aandelen in Truiens callcenter

Luc Lormans verkoopt aandelen in Truiens callcenter

Luc Lormans, eigenaar van ServiceNet, Service@Home, ServiceSupport en uitzendbedrijf Tobasco, heeft zijn aandelen in het jonge Truiense callcenter CallExcell verkocht aan zijn 2 andere vennoten. STVV-voorzitter Roland Duchâtelet en mede-oprichtster Karin Van de Velde worden zo de enige eigenaars van CallExcell.


“Ik heb deze beslissing genomen om mij volledig op de core business van de facilitaire dienstverlening te kunnen concentreren,” zegt Luc Lormans. “Op een bepaald moment moet je keuzes maken om alle activiteiten met dezelfde aandacht te kunnen aansturen. Vandaar dat ik met Roland Duchâtelet en Karin Van de Velde tot een akkoord ben gekomen om mijn aandelen over te dragen. Zodoende kan ik mij nu focussen op de verdere uitbouw van de Service-groep en Tobasco,” besluit Luc Lormans.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.