Nieuws Limburg Luc Theuwis veilt 9 kunstige caravans

Luc Theuwis veilt 9 kunstige caravans

Luc Theuwis veilt 9 kunstige caravans

Art & Advice, de kunsthandel en bemiddelingsonderneming van Hasselaar Luc Theuwis, heeft een unieke veiling op poten gezet. Negen caravans, die onder handen werden genomen door topdesigners en architecten gaan onder de hamer. De caravans maakten deel uit van het kunstfestival Manifesta, dat tot eind deze maand in Genk te bewonderen was. “Ideaal voor wie een kant-en-klare slaapkamer in een origineel jasje wil installeren,” aldus Luc Theuwis. “Zo’n caravan kan ook dienen als speelkamer voor de kinderen, als plek om u met een goed boek terug te trekken, als extra kamer voor onverwachte gasten of als de perfecte meditatieruimte…”

Wie zijn kans wil gaan om een uniek ontwerp van Bart Lens, Vittorio Simoni, Michaël Vanderheyden of de Donum Ontwerpstudio kan voor de online veiling terecht op www.leaving.be. Wie op 30 oktober 2012 het hoogste bod heeft geplaatst, mag zijn caravan aanhaken.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.