Luc-Vangronsveld-e1332174912534-1

Luc Vangronsveld neemt Immo Beurs over

Vastgoedmakelaar Luc Vangronsveld (LVG) heeft de Hasseltse sectorgenoot Immo Beurs overgenomen. Het bedrijf was eigendom van Roger Boussé, die ook de keten van verfwinkels Verf met Advies in handen heeft. "Maar omdat hij zich wat meer op die activiteit wou toeleggen, deed er zich voor ons een opportuniteit voor die we niet hebben laten liggen," vertelt Luc Vangronsveld.

LVG gaat nu alle panden uit de portefeuille van Immo Beurs te koop aanbieden. De bordjes aan de voorgevels zijn al bijna allemaal geruild voor die met het logo van LVG. Ook de website en de telefoonlijn worden omgeleid naar de overnemer. "De naam Immo Beurs zal dus verdwijnen," zegt Luc Vangronsveld nog. "Voor ons betekent dit dat we op dit moment een tandje moeten bijsteken. Maar het past in onze strategie om geleidelijk aan te groeien. Na het opstarten van onze tak voor bedrijfsvastgoed, willen we met deze overname ook op de residentiële markt iets prominenter aanwezig zijn."

De medewerkers van Immo Beurs zijn samen overgestapt naar de verfwinkels van de vorige eigenaar. Voor het kantoor in Galerij De Ware Vrienden in Hasselt werd inmiddels al een andere huurder gevonden.