Nieuws Limburg Luminex levert licht voor Laura (en rest van Eurosong)

Luminex levert licht voor Laura (en rest van Eurosong)

Luminex levert licht voor Laura (en rest van Eurosong)

Laura-tesoroNet zoals in 2014 in Kopenhagen, levert het technologiebedrijf Luminex uit Hechtel-Eksel de ruggengraat voor de lichtshow van het Eurovisiesongfestival in Stockholm. “Voor ons een belangrijke referentie, zeker als je beseft dat er in drie live uitzendingen telkens honderden miljoenen mensen naar kijken,” zegt CEO Bart Swinnen van Luminex. Het Limburgse bedrijf staat daarenboven in voor het datanetwerk voor de complexe lichtshow, in opdracht van het Deense Litecom.

Luminex koestert overigens grote uitbreidingsplannen. In Genk gaat het bedrijf een nieuw gebouw neerpoten, goed voor een totale investering van 2 miljoen euro. “We barsten immers uit onze voegen,” zegt Swinnen. “Nu zijn we met 9 mensen, en zoeken er nog 4 op korte termijn. Binnen drie tot vier jaar zullen we met zijn dertig zijn”, voorspelt Swinnen. “What’s the pressure?”  

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.