Nieuws Limburg Lummens klimaathuis sluit samenwerking met multinational

Lummens klimaathuis sluit samenwerking met multinational

Lummens klimaathuis sluit samenwerking met multinational

Toptechnics, een bedrijf uit Lummen dat actief is in onder meer klimaatplafonds en vloerverwarming, heeft een samenwerking afgesloten met de internationale fabrikant Viessmann. Meer concreet gaat het bedrijf van Wim Borgers en Stijn Verheyen de vloerverwarming van Viessmann in Limburg verdelen en monteren.

Viessmann is één van de toonaangevende fabrikanten van verwarmingsketels en andere toepassingen voor klimaatbehandeling. Zij werken samen met lokale groothandels en installateurs om hun producten bij de eindklant te brengen. Toptechnics, een jong bedrijf uit Lummen, wordt nu als go-between aan de lijst toegevoegd. De firma is gespecialiseerd in plafond, vloer en wandklimatisatie voor zowel particuliere en industriële projecten. Zaakvoerders Wim Borgers en Stijn Verheyen zorgen ervoor dat de projecten worden verkocht, uitgetekend en gemonteerd door erkende installateurs.

De samenwerking met Viessmann geldt specifiek voor de vloerverwarming. “Het is door de stijgende vraag naar deze toepassing dat we de handen in elkaar hebben geslagen met Viessmann”, vertelt Wim Borgers (in zijn vrije tijd ook frontman van coverband Boulevard Vinyl). “Wij zullen in Limburg instaan voor de verkoop en de montage van hun vloerverwarming. We zijn heel blij dat een gerenommeerde multinational als Viessmann ons heeft uitgekozen om deze samenwerking aan te gaan.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.