Schermafbeelding 2024-06-17 om 16.28.49

Maaseikse steenspecialist sluit samenwerking in Spanje

Het Limburgse bedrijf Stonable, dat ultradun 100% natuursteenfineer maakt, zal voortaan ook in Spanje actief zijn.  De Maaseikse onderneming van Jo Driessen heeft hiervoor een samenwerking afgesloten met 25th Construction Group van Wim Voss, de Limburgse ondernemer die in Spanje actief is.

 

Stoneable maakt dunne, flexibele vellen van natuursteen, die op bijna elk oppervlak kunnen geplaatst worden, dus ook in hoeken en op ronde objecten. Vloeren, wanden, douches, keukens,… alles krijgt met dit product een natuurlijke look van natuursteen. Het bedrijf van Jo Driessen is in volle expansie en wil nu internationaal uitbreiden. Een volgende stap in die ambitie is een vertegenwoordiging en showroom in Spanje. Daarvoor heeft Stonable een overeenkomst gesloten met de ecologische bouwfirma 25th Construction Group van de (van origine Limburgse) ondernemer Wim Voss. Hij zal vanuit Andalusië de firma uit Maaseik lanceren. Bovendien zullen alle toepassingen van Stoneable aanwezig zijn in de exclusieve showroom Ayamara Lifestyle in Marbella.

“Dit ecologisch hoogwaardig product past perfect in onze strategie om duurzame en exclusieve renovaties uit te voeren in de brede regio van Marbella”, stelt Voss. “Hier kunnen we  architecten, interieurdesigners en consumenten alle producten laten zien en voelen in een unieke natuurlijke omgeving. Het is tevens fantastisch om Limburgs topondernemershap te kunnen promoten in deze mooie regio van Spanje”, besluit Wim Voss.