Maaslandse verzekeringsagenten vloeien samen onder één dak

Exact 5 jaar na de fusie tussen 4 Maaslandse KBC-verzekeringskantoren, heeft de groepering DNM haar intrek genomen in een gloednieuw gebouw. Het team, thans 16 mensen sterk, opereert voortaan vanuit Elen (Dilsen-Stokkem).

DNM Verzekeringen is ontstaan in 2018 met de fusie van de KBC-verzekeringskantoren Boes & Tyskens (Neeroeteren en Maaseik), Erik Verheyen (Stokkem), Dirk Swinnen (Lanklaar) en Jeroen Grooten (Rotem). Drie jaar later kwam daar ook het kantoor van Opoeteren nog bij. De fusie bleek een goed idee, want het Maaslandse gezelschap groeide snel. Vandaag telt het team 16 mensen. Die opereren voortaan vanuit één centraal punt: een nieuwbouw langs de Rijksweg in Elen. Het oude pand werd volledig afgebroken in 2022 en daarna volgens de meest moderne technieken heropgebouwd.

"De beslissing om onder één dak te opereren, hadden we 5 jaar geleden al genomen", zegt Dirk Swinnen, één van de vennoten. "De belangrijkste reden hiervoor was om ons professioneel te kunnen organiseren. Binnen de nieuwe infrastructuur brengen we de diverse specialisaties onder in teams, zoals de schadebeheerders voor particulieren, de ploeg die de zelfstandigen bedient, of de specialisten in diverse bedrijfssectoren, zoals bouw, landbouw of horeca."

Met het nieuwe gebouw waarborgt DNM Verzekeringen de lokale verankering. "In onze branche staat de persoonlijke relatie met de klant nog altijd voorop. Digitale tools zijn een mooie aanvulling, maar onze klanten in comfortabele omstandigheden kunnen ontvangen en helpen, blijft de prioriteit."

Naast het nieuwe hoofdkantoor in Elen, blijft het bijkantoor in Opoeteren actief, en ook in Lanklaar zullen klanten nog op 2 voormiddagen per week terecht kunnen.