Nieuws Limburg Magnific (Maasmechelen) prijkt in Bib Gourmand

Magnific (Maasmechelen) prijkt in Bib Gourmand

Magnific (Maasmechelen) prijkt in Bib Gourmand

Als aperitief van de jaarlijkse sterrenparade (volgende maandag), serveert de culinaire gids Michelin alvast de restaurants die worden opgenomen in ‘het kleine broertje’ Bib Gourmand. Het gaat om een selectie van restaurants die een volledig menu aanbieden (voor-, hoofd- en nagerecht) voor maximaal 37 euro en zich onderscheiden door een geweldige verhouding tussen prijs, kwaliteit en plezier.

Drie Limburgse restaurants die vorig jaar in de tiende editie stonden, zijn opnieuw opgenomen:

– De Poorterij (Dilsen-Stokkem)
– Bienvenue (Maaseik)
– L’ Angelo Rosso (Sint-Truiden)

Onder de 20 nationale nieuwkomers is er ook één Limburgse zaak: Magnific uit Maasmechelen vervoegt het kransje van toppers die de inspecteurs van Michelin voor deze Bib Gourmand verzameld hebben. De zaak van Alain en Yves Booten, die vroeger Het Contrast uitbaatten, bevindt zich op de Rijksweg en bestaat precies 2 jaar.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Dilsen-Stokkem, Hasselt
Dilsen-Stokkem

Creneau tekent Cordaat on the Beach

Niet ter zee of in de lucht, maar Terland zal de horeca-hotspot heten van het nagelnieuwe Terhills Resort in Dilsen-Stokkem.… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Pelt, Westerlo
Pelt

Niels Lagrange gaat bistro runnen

Racepiloot Niels Lagrange staat voor een stevige carrièrewending. Samen met zijn vriendin Romy investeert hij in een pop-up bistro, waarin… Lees meer