zsofi-horvath-1

Mammae strikt Zsofi Horvath voor nieuwe beha

Zsofi Horvath, de voormalige Miss Belgian Beauty, wordt het nieuwe gezicht (en iets meer) van de Hasseltse beha-fabrikant Mammae. Horvath verwacht samen met haar man Olivier 'Robinson' Glorieux (die vroeger nog werkte bij Creneau in Hasselt en Dubai) haar eerste kindje medio april. En aangezien Mammae via het VRT-programma De Bedenkers bekend is geworden voor de discrete borstvoedingsbeha, is daarmee de link tussen model en product de evidentie zelve.

Zsofi Horvath (31) is momenteel nieuwsanker bij RTV. Waar ze vroeger voor fotoshoots geen schroom kende, vindt ze het als journalist en toekomstige mama veel minder vanzelfsprekend om uit de kleren te gaan. “Niet dat ik preuts ben, maar ik ga ook niet zomaar in het openbaar met mijn borst bloot. Met deze beha van Mammae kan ik discreet borstvoeding geven. Deze collectie ziet er bovendien stijlvol en kleurrijk uit. Het is niet omdat je zwanger bent of borstvoeding geeft, dat je er niet meer mooi uit wil zien.”

Deze zomer wordt de nieuwste aanwinst in het gamma, de Mammae Soft gelanceerd met foto's van Zsofi Horvath. Ze wordt daarmee niet de eerste BV die klant is van het Hasseltse bedrijf. Onder meer Tanja Dexters, Annelien Coorevits, Siska Schoeters, Heidi Lenaerts, Joyce De Troch en Tia Hellebaut gingen haar voor.

Trouwens: ook Eva Boonen, de oprichtster van Mammae, is momenteel levende reclame voor haar product. Ze beviel vorige week van een zoontje... De geboorte van haar eerste kind, 5 jaar geleden, was door de lacune op de markt van specifieke beha's, de aanleiding om met Mammae van start te gaan.