MANight-179×300-1

Management Assistant Night in teken van teambuilding

Het komt op deze website heel vaak aan bod: mensen zijn het belangrijkste kapitaal en goede werknemers zijn heel moeilijk te vinden. En te houden... Vandaar dat een schouderklopje of incentive absolute vereisten zijn om medewerkers te motiveren. Een initiatief dat we op dat vlak graag ondersteunen is de Management Assistant Night op 22 april in Hoeselt. Bedrijfsleiders krijgen er de kans om samen met hun administratief personeel in een informele sfeer te netwerken, iets te eten, te drinken en... uiteraard te genieten van dansbare muziek.

Initiatiefnemer Guy Stulens heeft veel ervaring met deze netwerkevenementen, onder meer als organisator van het maandelijkse Soirée Limitée. "Het wordt een stijlvol, zakelijk evenement dat als doel heeft om eens op een andere manier de collega's samen te brengen," zegt Guy Stulens. "We merken dat deze formule de teamspirit sterk bevordert en nog lang na het evenement bijdraagt aan een positieve sfeer op het werk."

De Management Assist Night in Dancing Limit (Hoeselt) start op 22 april om 18 uur en dooft zachtjes uit rond 1u. Kaarten (incl. aperitief en walking dinner) kunnen besteld worden aan 10 euro in voorverkoop via e-mail op soireelimitee@live.be of via de website. Er kunnen ook VIP-tafels gereserveerd worden.