Nieuws Limburg Management stopt extra geld in tv-decoders

Management stopt extra geld in tv-decoders

Management stopt extra geld in tv-decoders

Zappware, het Hasseltse bedrijf dat technologie ontwikkelt voor digitale tv-decoders, heeft het afgelopen boekjaar afgerond met een nettowinst van 565.000 euro. Na enkele moeilijke jaren is dit een opsteker van formaat. Het succes is te danken aan een strategiewijziging, die na de intrede van LRM in 2006 werd doorgevoerd. In plaats van zich toe te spitsen op de Belgische markt (vooral Telenet), ging Zappware de internationale toer op. Zo komt het dat hun technologie momenteel wordt gebruikt in een tiental landen, samen goed voor zowat 1,5 miljoen decoders.

Om een verdere expansie mogelijk te maken, voert het management met Patrick Vos, Koen Swings (foto) en Ives Decraene, een kapitaalsverhoging door van 400.000 euro. “Hiermee bevestigen we ons geloof om Zappware verder uit te bouwen tot de referentiespeler op de Europese markt op vlak van interactieve digitale televisie,” aldus Patrick Vos. “Een duidelijke blijk van vertrouwen voor alle betrokken stakeholders.”

Momenteel realiseert Zappware een omzet van 2,9 miljoen euro en worden er 25 mensen tewerkgesteld.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Pelt, Westerlo
Pelt

Niels Lagrange gaat bistro runnen

Racepiloot Niels Lagrange staat voor een stevige carrièrewending. Samen met zijn vriendin Romy investeert hij in een pop-up bistro, waarin… Lees meer