Nieuws Limburg Manager van het Jaar leidt Limburgs bedrijf

Manager van het Jaar leidt Limburgs bedrijf

Manager van het Jaar leidt Limburgs bedrijf

luc tackMocht u het nog niet weten: Françoise Chombar, de CEO van Melexis uit Tessenderlo, is niet de Manager van het Jaar 2014 geworden. Ze greep nipt naast de hoofdprijs (uitgereikt door Trends), die vorig jaar nog werd gewonnen door Beringenaar Ronnie Leten (Atlas Copco).

Wie dan wel op het hoogste schavot stond? Luc Tack, die CEO is van een ander Limburgs bedrijf, met name Tessenderlo Chemie (in Ham). Daar is trouwens Plant Manager Bart Verjans vertrokken om een nieuwe uitdaging aan te gaan bij Zolderse Dakprojecten.

Tack is een West-Vlaming, die de risico’s van het ondernemerschap niet schuwt. Hij heeft tevens de touwtjes in handen bij weefgetouwenproducent Picanol, die hij helemaal uit het slop haalde. Luc Tack zwaait bovendien de plak bij Melotte in Zonhoven, waar hij onlangs nog CEO Mario Fleurinck wandelen stuurde.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.