Schermafbeelding 2024-05-23 om 15.20.03

Marco, Vanessa of Koen: wie haalt het?

De beste ondernemer van Genk? Dat wordt één van de drie overgebleven finalisten: Marco Piombo (Dignify), Vanessa Morini (Tru Global Solutions) of Koen Nolmans (Toychamp).

Het is Unizo Genk dat elk jaar de wedstrijd organiseert voor Genker Ondernemer van het Jaar. “Met deze award willen we een dubbel doel bereiken", zegt Luca Bruno, voorzitter van Unizo Genk. "Enerzijds willen we als organisatie van zelfstandige ondernemers het ondernemerschap in de kijker zetten. 'A good example has twice the value of good advice'. Anderzijds zijn we allemaal trots op Genk en willen we mensen belonen die een echte ambassadeur zijn voor Genk en de Genkenaren.”

De award voor 2024 belooft een spannende strijd te worden tussen 3 kandidaten die de afgelopen maanden danig van zich hebben doen spreken: Marco Piombo (digitaal marketingbureau Dignify), Vanessa Morini (cleanroomreiniging Tru Global Solutions) en Koen Nolmans (speelgoedketen Toychamp). De jury heeft hen geselecteerd op basis van de prestaties, inzet, innovatie en betrokkenheid bij de lokale gemeenschap. Kortom: door hun bijdrage aan de economische groei en ontwikkeling van Genk.

In november wordt de uiteindelijke winnaar bekendgemaakt.