Nieuws Limburg Marie Méro: nieuwe winkel kiest voor centrum

Marie Méro: nieuwe winkel kiest voor centrum

Marie Méro: nieuwe winkel kiest voor centrum

Marie Méro, het Belgische fashionlabel, heeft zopas een nieuwe thuisbasis gevonden in het centrum van Hasselt. De splinternieuwe conceptstore komt op de Botermarkt, en dus niet in Quartier Bleu, dat de afgelopen maanden haast alle nieuwkomers naar zich toe heeft gezogen.

Ruben Van der Elst, eigenaar en zoon van de oprichters bij Marie Méro, vertelt enthousiast: “Sinds de start in 2006 zijn wij blijven bouwen aan een sterk merk. Ook in 2020 zetten we in op verdere groei met de opening van een nieuwe Marie-Méro-winkel in Hasselt. Wij geloven er rotsvast in dat inwoners en bezoekers van Hasselt de weg zullen vinden naar onze winkel.”

Dat Marie Méro blijft investeren in eigen winkels, maakt deel uit van de groeistrategie. Steven, broer van Ruben en ook mede-eigenaar, legt uit: “We blijven een grote focus houden op customer experience. Ook in Hasselt maken we de mix tussen persoonlijk onthaal, een trendy shopdesign en een zelf ontworpen collectie.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.