Nieuws Limburg Mark Govaerts van JBC naar Facil

Mark Govaerts van JBC naar Facil

Mark Govaerts van JBC naar Facil

Mark Govaerts is maandag gestart als nieuwe CFO van Facil in Genk. De ervaren manager maakt de overstap van kledingketen JBC, waar hij 6 jaar actief was.

Multinational Facil, die schroeven en andere bevestigingsmaterialen maakt voor de automobielsector en andere industriële toepassingen, kondigt de komst aan van Mark Govaerts als CFO. “Mark is een veteraan op finance-vlak met ervaring bij diverse internationale bedrijven”, zo luidt de mededeling. “Hij heeft zowel Rechten gestudeerd als Economische Wetenschappen, en was vroeger CFO van Claes Retail Group (JBC en Mayerline), Finance Director bij Van Gansewinkel (nu Renewi) en heeft verschillende functies gehad bij Beherman, Emtec en BASF. Met Mark zijn we alvast goed gewapend om de uitdagingen van de toekomst aan te gaan.”

Mark Govaerts werd samen met zijn team in 2017 door vakblad CFO Magazine en Belfius genomineerd als Best Finance Team of the Year. “De omvang en internationale vertakkingen van Facil maken deze opdracht heel boeiend”, zegt hij zelf. “Ik ga met veel enthousiasme deze nieuwe uitdaging aan.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Hasselt
Hasselt

Kopje-onder door de btw…

"Studies voorspelden het, en het wordt nu ook realiteit: de coronacrisis is een liquiditeitscrisis geworden. Voor de ondernemingen die in… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.