Marnik Hermans gaat ondernemers Houthalen aansturen

Marnik Hermans, zaakvoerder van Algemene Elektriciteitswerken Hermans, is de nieuwe voorzitter van de Ondernemersclub Houthalen-Helchteren (OCHH). Tijdens de jaarvergadering van de club, eerder deze week, mocht hij de voorzittershamer overnemen van Herman Bosman, CEO Managing-director van Grafityp (nota bene, de schoonvader van de nieuwe voorzitter).

hermans bosmanHerman Bosman was 6 jaar lang een gedreven en geëngageerd voorzitter van de Ondernemersclub Houthalen-Helchteren. Onder zijn impuls werd een verdere groei van het aantal leden gerealiseerd, werden de contacten met het gemeentebestuur verder versterkt en werd het bestuur de laatste jaren uitgebreid met een aantal jonge ondernemers.

Marnik Hermans is een geboren en getogen Houthalenaar. Iemand die het ondernemerschap met de paplepel heeft binnengekregen. Samen met zijn broer Erwin is hij eigenaar van Algemene Elektriciteitswerken Hermans, een bedrijf actief in het plaatsen van o.a elektrische installaties bij bedrijven.

Marnik wil het goede werk van de vorige voorzitter verder zetten. “Houthalen maakt een ware transformatie door. De focus op clean-tech in onze gemeente, de bouw van het NAC en hopelijk snel een eerste spadesteek voor de Noord-Zuid zullen van Houthalen-Helchteren een nog aantrekkelijkere omgeving maken. Dat de economische tijden niet makkelijk zijn, weten we allemaal, maar we moeten nu alles in het werk stellen om de negatieve impact zoveel mogelijk te beperken. We moeten de zeilen terug in dezelfde richting hijsen want het zijn wij, de KMO’s en zelfstandige ondernemers, die voor een oplossing kunnen zorgen. Uiteraard spelen de Houthalense bedrijven hierin een belangrijke rol,” aldus de kersverse voorzitter.