Nieuws Limburg Mathieu Gijbels partner van deze site!

Mathieu Gijbels partner van deze site!

Mathieu Gijbels partner van deze site!

U had het misschien al gezien aan het logo bovenaan onze homepagina: bouwbedrijf Mathieu Gijbels uit Opglabbeek is structurele partner geworden van Made in Limburg!

Het partnership met Made in Limburg is een zeer bewuste keuze. “Eerst en vooral willen we in onze thuismarkt nog duidelijker maken dat iedere ondernemer met een bouwproject bij ons terecht kan voor advies door mensen met jaren bouwervaring,” aldus ceo Mathi Gijbels. “Daarnaast is het ook een signaal voor bouwprofessionals uit Limburg dat wij permanent uitkijken naar nieuwe mensen om in onze groep van toptalenten mee te werken. Maar we nemen ook de handschoen op om initiatieven die ondernemerschap op een positieve wijze in de schijnwerper plaatsen te ondersteunen. Zonder ondernemers met groei-ambities zal er ook niet gebouwd worden. En heeft men bedrijven zoals het onze niet nodig. In plaats van daarover te klagen steunen we initiatieven zoals Made in Limburg.”

In datzelfde kader laat NV Mathieu Gijbels ons ook weten dat ze dit jaar als partner de VKW-Limburg campagne “Ondernemen versterkt Limburg” zullen ondersteunen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.