Mathieu Gijbels trekt westwaarts met 2e vestiging

Aannemingsbedrijf Mathieu Gijbels heeft in Drongen een nieuwe zetel geopend. Bedoeling is om van daar uit de klanten in Oost-en West-Vlaanderen te bedienen. De nieuwe vestiging kreeg de naam Mathieu Gijbels Zetel West en zal worden aangestuurd door Ken Alleweireldt (ex-Vandenbussche) en Sonny Catelin (ex-Quares).

mathi gijbels“Zetel West zal in eerste instantie fungeren als verkoopkantoor, om later als volwaardige en autonome zetel te opereren,” zegt CEO Mathi Gijbels. “We nemen ginds een vliegende start, aangezien we in de regio door de jaren heen al mooie relaties hebben opgebouwd met klanten en architecten. En we merken dat onze werkwijze en expertise in bedrijfs- en kantoorbouw erg gewaardeerd wordt, wat zich vertaalt in de mooie projecten die we toegewezen krijgen. Zo realiseren we ongeveer 20% van onze projecten nu al in Oost- en West-Vlaanderen.”

Een andere factor die ook meespeelde in de opening van Mathieu Gijbels Zetel West is het steeds groter wordende mobiliteitsprobleem in Vlaanderen. “De muur Antwerpen–Brussel vormt een groot obstakel om efficiënt vanuit ons hoofdkantoor in Opglabbeek te opereren naar Oost-en West-Vlaanderen," aldus nog Mathi Gijbels. "Momenteel gaan onze ploegen vaak op logement, wat uiteraard voor hen extra belastend is. Onze nieuwe zetel in Drongen biedt een oplossing voor dat mobiliteitsprobleem, en vormt tevens de perfecte hefboom voor onze groeiplannen in deze regio.”

Gijbels denkt nu al aan een andere locatie in de buurt van Gent, aangezien er spoedig heel wat nieuwe mensen nodig zijn om de projecten daar te realiseren.