Mathieu Gijbels Team Zetel West

Mathieu Gijbels verankert zich in Oost- en West-Vlaanderen

Het Limburgse bouwbedrijf Mathieu Gijbels heeft zijn intrek genomen in een gebouw op het bedrijventerrein De Prijkels in Deinze. Daarmee is de Zetel West verhuisd van een te klein kantoor in Gent naar locatie die past bij de groeiambities van het bedrijf op de Oost- en West-Vlaamse markt.

De Zetel West van Mathieu Gijbels bestaat sinds 2016 en bestond uit een kantoor van waaruit de projecten aan de westzijde van de as Brussel-Antwerpen gecoördineerd werden. “We hebben daar de afgelopen jaren echt mooie relaties met klanten en architecten kunnen opbouwen”, zegt David Leroy, commercieel directeur bij Mathieu Gijbels. “In totaal gaat het toch om zo’n 20% van al onze activiteiten die we in Oost- en West-Vlaanderen realiseren. Om ons daar steviger te verankeren en verder te groeien, hebben we het kleine kantoor in Gent verlaten voor een bedrijfsgebouw dat vier keer groter is. In Deinze beschikken we nu over diverse kantoorruimtes, een eigen magazijn, buitenopslag, keuken en privéparking.”

Om hun komst op het bedrijventerrein aan te kondigen, trakteerde Mathieu Gijbels een 200-tal bedrijven in Deinze op chocolade. “Op deze manier willen we onze buren laten kennismaken met Mathieu Gijbels en de mogelijkheid geven om ons team van Zetel West te leren kennen”, vertelt Andy Van den Steen, bouwadviseur bij Mathieu Gijbels.

En zo heeft het Limburgse bedrijf nu een sterke, volwaardige poot aan weerszijden van Brussel, zodat het hele land kan bediend worden.