Nieuws Limburg Matrix failliet verklaard, service loopt verder

Matrix failliet verklaard, service loopt verder

Matrix failliet verklaard, service loopt verder

Bij de faillissementen die donderdag door de rechtbank in Hasselt werden uitgesproken is Matrix Sales terug te vinden. Dat is de vennootschap van Carmelo Rodriguez, die trouwens ook persoonlijk failliet werd verklaard.

Matrix was een gekend bedrijf in Limburg, vooral via de (andere) vennootschap Matrix Security, die instond voor de installatie en het onderhoud van beveiligingssystemen. Ex-zaakvoerder Carmelo Rodriguez, die veel budget investeerde in marketing, zag zijn onderneming snel groeien. In 2013 werd verhuisd naar een gloednieuw kantoor in Heusden-Zolder en werd de ambitie geopperd om een nationale speler te worden. Onder meer via telefonische prospectie kon het klantenbestand aangedikt worden.

Daarna ging het echter bergaf met Matrix. De schulden stapelden zich op tot meer dan een miljoen euro, met eind 2016 een negatief eigen vermogen van meer dan een half miljoen. Dirk Koopmans en Johan Maris gooiden een reddingsboei. Zij namen in 2017 Matrix Security helemaal over en knipte alle banden met de vroegere eigenaar door. Sinds heel kort is Dirk Koopmans de enige zaakvoerder. Alle klanten worden vandaag geholpen onder de naam MOM Security (al staat op de oude contracten wel nog de officiële naam Matrix Security). Het is dus voor alle duidelijk niet Matrix Security dat donderdag failliet werd verklaard, wel het restant (consultancy-activiteiten) dat nog bij Carmelo Rodriguez zat en met wie de huidige zaakvoerder alle banden heeft doorgeknipt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.