Jong VKW-Summerstart-overdracht voorzitterschap (links Wouter Uten, rechts nieuwe voorzitter Maxime Monard) kopie

Maxime Monard zwaait scepter bij Jong VKW

Maxime Monard wordt op 1 september de nieuwe voorzitter van Jong VKW Limburg. Hij kreeg de hamer vorige week uit handen van uittredend voorzitter Wouter Uten van Ugentec. Monard, die beroepshalve advocaat en partner is bij Monard Law, neemt als gedreven jonge ondernemer met veel ambitie zijn mandaat op.

Jong VKW Limburg is een club van gelijkgestemde ondernemers, die met elkaar gemeen hebben dat ze een brandende ambitie hebben en zo groei willen stimuleren. Groei voor het bedrijf, maar evenzeer groei als ondernemer en mens.

En dat doen ze dus voortaan onder het voorzitterschap van Maxime Monard.
Maxime (°1987) is 35 jaar, woont in Hasselt, is getrouwd en papa van 3 kinderen. Na zijn rechtenstudies aan de KU Leuven en New York University volgde hij nadien nog een gespecialiseerde opleiding aan de prestigieuze Stanford Law School in Amerika. Vooraleer hij toetrad tot Monard Law was hij advocaat bij Eubelius in Brussel en gaf hij deeltijds les aan de KUL. In 2018 vervoegde hij Monard Law waar hij al snel opklom tot partner. Maxime is gespecialiseerd in de begeleiding van bedrijfsovernames (M&A) en durfkapitaaltransacties.

Het voltallige bestuur van Jong VKW Limburg dankt zijn voorganger, Wouter Uten. Onder zijn impuls is Jong VKW verder uitgegroeid tot een uniek platform voor jonge ondernemers. En ze hebben er alle vertrouwen in dat Maxime op de ingeslagen weg zal verdergaan. Maxime zijn ambitie, gedrevenheid en integriteit sluiten immers naadloos aan bij het DNA van (jong) VKW, aldus de rest van het bestuur.