Nieuws Limburg Meer zichtbaarheid nodig? VDAB helpt je daarbij.

Meer zichtbaarheid nodig? VDAB helpt je daarbij.

Meer zichtbaarheid nodig? VDAB helpt je daarbij.

De Claes Retail Group (CRG) met hoofdzetel in Houthalen-Helchteren en bekend van de merken JBC, Mayerline en CKS hecht veel belang aan een goed imago. De waarden van het bedrijf worden daarom op alle vlakken uitgedragen. Het is meteen ook de reden dat er een Business Plus-samenwerking met de VDAB is voor het invullen van vacatures.

“Dat wil zeggen dat onze waarden lokaal, duurzaam en familie op alle vlakken wordt doorgetrokken, ook via de kanalen van de VDAB. Zo zijn we zichtbaar op de website van de VDAB met ons logo, foto’s of een bedrijfsfilm. Zo weet de kandidaat meteen waarvoor we staan”, zegt Jo Braeckman van CRG.

Dringend op zoek naar goede kandidaten voor je vacatures? Bij het Business Light- en Business Plus-pakket van de VDAB biedt de organisatie je voor een vast bedrag een volledig jaar optimale visibiliteit als werkgever.

Meer info vind je op deze website.

 

VDAB verzekert, organiseert en bevordert in het belang van werkgevers, werknemers en werkzoekenden de arbeidsbemiddeling, begeleiding en opleiding met het oog op de levenslange en duurzame inschakeling op de arbeidsmarkt van werkzoekenden en werknemers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.