Nieuws Limburg Meest succesvolle ondernemer leert nog elke dag bij

Meest succesvolle ondernemer leert nog elke dag bij

Meest succesvolle ondernemer leert nog elke dag bij

Hebben mensen in het bedrijfsleven voldoende mogelijkheden om levenslang te leren? Is het aanbod ruim genoeg of moeten de werkgevers zelf hun mensen permanent bijscholen? Laat de krapte op de arbeidsmarkt toe dat we iedere medewerker nog uitgebreid op cursus sturen? Daarover hebben we het in de eerste aflevering van de nieuwe reeks Studio Made in Limburg. Bekijk de hele uitzending hier boven!

Reageer op dit bericht

Reacties

Daniel D. 2022-09-11 14:14:31

Interessant inhoudelijk gesprek en genoteerd “opleiden kost tijd maar niet opleiden kost meer”. Lerend vermogen is 1 van de 8 basiskenmerken van eigenaarschap. Meer weten over eigenaarschap ontwikkelen in uw bedrijf of organisatie? Stuur een mailtje en ik stuur u vrijblijvend mijn pleidooi voor meer eigenaarschap als medicijn tegen quiet quitting. Co.branding@telenet.be

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.