Schermafbeelding 2024-04-08 om 16.37.32

Mega-order voor Marres

Het Lanakense designatelier Marres–Atelier des Amis heeft een bijzonder project in Amsterdam gerealiseerd. Vier maanden lang werkten ze aan het interieur van een luxepenthouse in het centrum van de Nederlandse hoofdstad.

Marres is een designatelier in Lanaken voor high-end meubels en accessoires. Het team kreeg vorig jaar een erg bijzondere opdracht. “Maastrichtse klanten voor wie we een paar jaar geleden al een penthouse hebben ingericht, kochten een tweede verblijf in Amsterdam en vroegen weer om onze hulp”, zegt Valérie Crescente, één van de zaakvoerders van Marres.

De loft kost miljoenen, dus ging het om een stevige opdracht voor de Lanakense interieurinrichter. “De klanten wisten al snel wat ze wilden”, stelt Valérie. “Zo moest het uitzicht op de historische binnenstad bewaard blijven en moesten we de meubels op maat laten maken.”

Het team uit Lanaken kijkt met voldoening terug op het project. “Het is altijd spannend om het eindresultaat te zien. Maar als de klant tevreden is, worden we daar heel gelukkig van.”