Met Palmaers kan je nu alle kanten uit

Groep Palmaers, bekend van verkoop en verhuur van machines en gereedschappen voor alle toepassingen, breidt hun assortiment uit. Als aanvulling op hun assortiment ladders en aluminium steigers komen nu ook de multidirectionele steigers in het leverprogramma. Met het systeem van AFIX biedt Palmaers Vakhandel een systeem aan om veilig te kunnen werken op hoogte.

“De hoge kwaliteit en hoge veiligheidsnormen waaraan het systeem voldoet, maakt dat het uiterst geschikt is voor gebruik in de bouw en in de (event)industrie”, zegt Palmaers. “Het is een modulair professioneel steigersysteem dat veelzijdig inzetbaar is om alle soorten steigerconstructies samen te stellen. Eenvoudig in gebruik, makkelijk te hanteren onderdelen en snel opbouwbaar.”

Met het AFIX fastfix-systeem kan je een gewone steiger bouwen, maar evenzeer de moeilijkste constructies. Ook voor podiums op evenementen kan je dit steiger systeem gebruiken zonder in te boeten aan veiligheid.

Oneindig veel mogelijkheden

“Je kan het systeem oneindig veel uitbreiden en het heeft een hoge belastbaarheid. Daardoor is dit het ideale allround steigersysteem. De prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend, de inzetbaarheid is veelzijdig en het is snel (de)monteerbaar. Het is dus zeker de investering waard”, vertelt Palmaers.

Groep Palmaers verkoopt en verhuurt kwalitatieve machines en gereedschap aan professionals en klussers aan uiterst interessante prijzen.