Nieuws Limburg Meteen prijs voor piepjong Limburgs designbedrijf

Meteen prijs voor piepjong Limburgs designbedrijf

Meteen prijs voor piepjong Limburgs designbedrijf

Ann-Pascal Bijnens (ex-UHasselt), Wim Alenus en Kristel Vanderlinden hebben enkele maanden na de start van hun onderneming Design is Wolf, al een opsteker van formaat te pakken. Eén van de meubelen die het jonge designlabel op de markt brengt, werd geselecteerd voor presentatie op Northmodern, een internationaal gewaardeerde expositie die vorige week plaatsvond in Kopenhagen.

Design is WolfDe 3 zaakvoerders van het jonge bedrijfje zijn fier dat hun concept een hoge vlucht neemt. Ann-Pascale Bijnens legt uit: “Design is Wolf is een interieur- en designmerk dat unieke designmeubelen laat maken door Belgische en internationale ontwerpers. In Limburg werken we bijvoorbeeld samen met Studio Segers en Roel Vandebeek. Ook de producenten zijn uit deze regio. Vervolgens brengen we al onze producten rechtstreeks naar de consument. Daarnaast werken we met een showroom en webshop, zodat we kunnen spreken van een omnichannel retailconcept. We zijn heel tevreden over de vliegende start van ons bedrijfje. We hopen nu die trend door te zetten en uit te groeien tot een referentie op vlak van betaalbaar design.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.