Nieuws Limburg Meubilair uit Hamont siert nieuwe markt Sint-Truiden

Meubilair uit Hamont siert nieuwe markt Sint-Truiden

Meubilair uit Hamont siert nieuwe markt Sint-Truiden

Met grote feestelijkheden is zopas het marktplein van Sint-Truiden officieel geopend. Wie het al gezien heeft, is vol lof. En dat is zeker ook een verdienste van de Hamontse firma Belurba, die het straatmeubilair voor het project mocht leveren.

bank belurba“Een heel belangrijk order voor ons,” zegt zaakvoerder Niels Bollen, die in 2014 Belurba overnam en de activiteiten overbracht van Brussel naar Hamont-Achel. “We hebben in Sint-Truiden onder meer de zitbanken, planten- en boombakken, boomroosters, afvalbakken en kelderroosters mogen leveren. Al deze producten zijn in samenwerking met de stadsdiensten uitgewerkt. Het merendeel van de bestelling was maatwerk. Bijkomende moeilijkheid was de erg korte deadline. Maar we hebben met plezier een tandje bijgestoken, zodat alles klaar was voor het grote openingsfeest.”

Belurba is een zusterbedrijf van Nibotechnics, dat zich specialiseert in de assemblage en verdeling van mechanische en elektronische componenten voor de medische industrie.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.