Voor 3 miljoen nieuwigheden in Hasselts hotel
Ruim 3 miljoen euro heeft Holiday Inn uitgegeven om het bekende hotel aan de Hasseltse Kanaalkom te vernieuwen. Na 32… Lees meer
Een batterij van internationale sterrenchefs en belangrijke culinaire verenigingen heeft zopas de winnaars bekendgemaakt van de Superior Taste Awards. De blinde smaaktests gaven een verrassend resultaat: Vanreusel uit Hamont-Achel slaagde er als eerste snackfabrikant in om een prijs mee naar huis te nemen. Zowel voor de frikandel Best Bite als voor hun traditionele gehaktbal was het bingo.
Het International Taste en Quality Institute had uit 17 landen de beste fijnproevers geselecteerd voor de jury van de Superior Taste Awards. Michelin-chefs en sommeliers kregen er geblinddoekt allerlei producten voorgeschoteld die ze ‘sensorisch’ moesten beoordelen op geur, smaak, ervaring in de mond, nasmaak, textuur, enzovoort.
Verrassing alom toen bleek dat één van de awards ging naar de bouletten en curryworsten van Vanreusel uit Hamont-Achel. “Een dikke pluim voor ons R&D-team, dat permanent in de weer is om de kwaliteit van onze producten op te drijven,” aldus de CEO van Vanreusel.
Ruim 3 miljoen euro heeft Holiday Inn uitgegeven om het bekende hotel aan de Hasseltse Kanaalkom te vernieuwen. Na 32… Lees meer
Bij de voorstelling van de nieuwe Michelingids is restaurant Aurum van chef Gary Kirchens bekroond met één ster. Een fantastische… Lees meer
Sterrenchef Luc Bellings stopt met gastronomie. Hij wil wat meer tijd gaan doorbrengen met familie en vrienden. Daarom heeft hij… Lees meer
Tim Vandewinkel van het bedrijf Loft Interieur/Lofra Projects met vestigingen in Kinrooi en Diepenbeek, mag zich een jaar lang de… Lees meer
Thierry Jacobs opent op 16 oktober de gloednieuwe 'citylounge' Saint Street op de markt van Sint-Truiden. “De afgelopen twee jaar… Lees meer
Reageer op dit bericht
Graag een reactie plaatsen op dit bericht? Registreer je dan nu op made-in.be
Heb je al een Made in-account?
Klik dan hier om in te loggen