mieke-neven-1

Mieke Neven neemt drukkerij Burocad (Peer) over

Care4print

, het bemiddelingsbureau voor drukwerken uit Hasselt, heeft de digitale drukkerij Burocad uit Peer overgenomen. Zaakvoerder Mieke Neven (31) neemt vanaf 1 oktober ook de operationele leiding in handen. De oprichters van Burocad, Nicole Reyskens en Frank Huyers, blijven evenwel op post om de continuïteit van het bedrijf te verzekeren. In de overname zit ook het meerderheidsbelang dat Burocad had in de Hasseltse drukkerij Digiking.

Mieke Neven is de dochter van Tony Neven (Sentinel, Care4data, Festapack, Rajapack,...). Ze ging in 2008 van start met Care4print, met als doel de drukwerkopdrachten voor KMO's en grotere bedrijven te begeleiden. Op die manier werkte Care4print voor de digitale orders al samen met Burocad. "Deze overname past in onze klantengerichte strategische focus," zegt Mieke Neven. "Door de integratie van digitale productiecapaciteit zullen we nog meer snelheid en flexibiliteit kunnen bieden. Tegelijk zal Burocad de sterke groei van de laatste jaren kunnen bestendigen en verder evolueren als toonaangevende digitale drukkerij in België."

"Het is niet zo dat Burocad in de etalage stond," zegt Nicole Reyskens. "Maar we zijn de laatste jaren zodanig sterk gegroeid dat Frank en ik het geheel niet meer alleen konden aansturen. De voorbije maand was bijvoorbeeld nog de beste ooit. We waren daarom op zoek naar een dynamisch iemand om ons hierbij te helpen. Dat Mieke Neven ook de aandelen overneemt, betekent vooral dat het bedrijf op dit tempo kan blijven groeien. Er staan bijkomende investeringen op stapel en er zullen nieuwe mensen aangeworven worden. Wijzelf verdwijnen zeker niet van het toneel, en zullen met dezelfde passie en toewijding Burocad helpen uitbouwen."