Mieke Neven volgt Yannick Leroi op als voorzitter Jong VKW Limburg

Mieke Neven volgt Yannick Leroi op bij Jong VKW

Mieke Neven wordt de nieuwe voorzitter van Jong VKW Limburg. Dat werd zopas bekendgemaakt in Brustem. Mieke Neven is al 5 jaar actief als bestuurslid van de club voor jonge ondernemers en treedt in september aan als voorzitter voor de komende twee werkingsjaren.

Mieke Neven (37) is gedelegeerd bestuurder van Burocad en zaakvoerder van Printsalon. Ze leidt ze een ploeg van een 60-tal medewerkers, gespreid over de vestigingen in Peer, Hasselt, Tessenderlo, Mechelen en Antwerpen. Door een aantal overnames in de afgelopen jaren zitten haar bedrijven sterk in de lift. Mieke is gehuwd met Manu Vanderstappen en samen vormen ze een gezin met twee dochters. Het engagement bij Jong VKW Limburg neemt ze er met plezier bij.

“Ik wil Yannick danken voor de goede koers waarop hij Jong VKW Limburg heeft gebracht, samen met zijn voorgangers", zegt ze. "Met onze knappe en geëngageerde bestuursploeg focussen we op échte meerwaarde voor onze leden, voor hun bedrijven maar ook voor hen als persoon. Zo hebben we in de afgelopen jaren meer ingezet op ervaringsuitwisseling, met open getuigenissen in vertrouwen, zoals men dat bij VKW Limburg gewend is. Die koers wil ik graag verderzetten. En met af en toe een gezonde portie fun in ons programma, uiteraard!”

Yannick Leroi heeft intussen de leeftijdsgrens van Jong VKW Limburg van 40 jaar bereikt en neemt dan ook afscheid van het jongerenbestuur. Hij blijft wel verder lid van het Bestuurscomité en de Raad van Bestuur van VKW Limburg.