miet driesen trudo ziekenhuis

Miet Driesen het ziekenhuis in

Miet Driesen (36) is dinsdag gestart als nieuwe communicatiemanager van het Sint-Trudo Ziekenhuis in Sint-Truiden. Zij zal zowel de interne als externe communicatie stroomlijnen. Haar functiewissel is een aderlating voor Mediahuis, waar ze actief was als Key Account Manager voor institutionele relaties.

Het Sint-Trudo Ziekenhuis is stevig verankerd in de ruime regio rond Sint-Truiden met 310 erkende bedden. De ruim 1.000 medewerkers en 140 artsen nemen jaarlijks zo’n 12.750 patiënten op, voeren 15.250 dagziekenhuisbehandelingen uit en houden om en bij de 160.000 raadplegingen. Op financieel vlak is het één van de gezondste ziekenhuizen van Limburg.

Miet Driesen vertelt over haar nieuwe werkgever: “Het Sint-Trudo Ziekenhuis behaalde vorig jaar het JCI kwaliteitslabel voor de hoogste internationale standaarden voor zorgverstrekking. Dat is een aantrekkelijke basis om een communicatiebeleid op te bouwen. Ik kijk er naar uit. Naar buiten toe is transparantie, zekerheid en duidelijkheid belangrijk voor de patiënten en bezoekers, naar binnen toe zal communicatie kunnen bijdragen tot een verbeterde werking en zorgverlening.”

Opvallend detail: Met Jurgen Ritzen in het ZOL en Lieve Ketelslegers bij Jessa, is Miet Driesen de derde Limburgse ziekenhuiscommunicatiemanager afkomstig uit de Concentra-stal...