Nieuws Limburg Mobielcenter Genk overgenomen door Truienaar

Mobielcenter Genk overgenomen door Truienaar

Mobielcenter Genk overgenomen door Truienaar

Jo Zeegers uit Sint-Truiden heeft de producent en verdeler van industriële lakken Mobielcenter nv uit Genk overgenomen. Het waren Georges Goltstein en zijn echtgenote Marie-Louise Vandeninden die in 1983 de firma Mobielcenter hebben opgericht. Zij bouwden het bedrijf in de loop der jaren uit tot een gekende en gewaardeerde onderneming in de lakindustrie. Er werken 9 mensen en de omzet bedraagt zowat 1,7 miljoen euro.

De eigenaars waren sinds enige tijd op zoek naar een overnemer. Afgevaardigd bestuurder Georges Goltstein: “Wij wilden het bedrijf, dat een zeer uitgesproken familiaal karakter heeft, niet geruisloos laten opgaan in één of andere mastodont. Daarom hebben we gezocht naar een overnemer die dit familiaal karakter en onze bedrijfsfilosofie in grote mate kan verderzetten. Wij zijn ervan overtuigd dat we die gevonden hebben in de persoon van Jo Zeegers, die een zeer ruime ervaring heeft in de lakindustrie. Mijn echtgenote en ik blijven nog enige tijd actief om een vlotte overgang en continuïteit te garanderen.”

“Deze overname biedt op termijn ook perspectieven inzake tewerkstelling en omzet,” zegt koper Jo Zeegers. “Er zijn reeds bijkomende investeringen gepland, want het is uiteraard onze ambitie om ook in de toekomst te blijven groeien.”

De verkopers werden voor deze transactie begeleid door Winx Dealmakers, dat deel uitmaakt van Winx. Deze consultancy-onderneming richt zich specifiek op KMO’s voor advies en begeleiding bij de verkoop van bedrijven. Het juridische luik werd voor beide partijen uitgewerkt door Adlex Advocaten uit Genk.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.