Nieuws Limburg Mobile Vikings haalt drie miljoen euro op

Mobile Vikings haalt drie miljoen euro op

Mobile Vikings haalt drie miljoen euro op

De alternatieve telecomspeler Mobile Vikings gaat 3 miljoen euro extra ophalen voor de internationale lancering van zijn platform. Dat zegt ceo Frank Bekkers (foto). Goed twee jaar na de lancering van Mobile Vikings telt het bedrijf al 30.000 klanten. “Onze groei verloopt exponentieel”, zegt Bekkers. “Maar een grote speler willen we niet worden, dan zouden we onze uitgangspunten verloochenen. Vijf procent martktaandeel is genoeg.”

Met het extra geld wil Mobile Vikings zijn ontwikkelingsplatform – waarbij in focusgroepen nauw wordt samengewerkt met klanten – internationaal kunnen uitrollen.
Over de details van de kapitaalsverhoging wil Bekkers nog geen details kwijt. “Ook niet of bestaande of nieuwe aandeelhouders deelnemen aan de kapitaalronde. Maar de deal is voor 95% rond.”
Mobile Vikings mikt vooral op mobiel internet. Het bedrijf ging begin 2009 van start. De huidige aandeelhouders zijn KPN Belgium (36%), het management van Mobile Vikings (36%) en Concentra (28%).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.