Nieuws Limburg Moderne frituur verkozen tot beste onderneming

Moderne frituur verkozen tot beste onderneming

Moderne frituur verkozen tot beste onderneming

Het bestuur van Unizo Kinrooi en een jury van zelfstandige ondernemers kozen voor de vijfde keer hun Ondernemer van het Jaar. De UNI-K Award, zoals de prijs heet, ging naar Mullerhof, de moderne frituur van ondernemer Kurt Prikken.

Unizo Kinrooi bestaat precies 20 jaar. De ondernemersvereniging kan heel wat verdiensten ten voordele van de plaatselijke bedrijven voorleggen. Als onderdeel van hun jaarlijks programma organiseren ze een wedstrijd om het ondernemerschap van de Kinrooise bedrijven in de kijker te plaatsen. De editie 2019 kreeg haar beslag tijdens het ondernemersfeest op 15 maart.

De genomineerden die net naast de UNI-K Award 2019 grepen waren: Press & Paper Clips, een cadeau & kantoorvakhandel bekend in Kinrooi en omstreken en Gorissen bvba, producent en plaatser van ramen, deuren, rolluiken en zonweringen.

De derde ging met de hoofdprijs aan de haal: Mullerhof, de horecazaak van Kurt Prikken. Press & Paper Clips, de zaak van Matty Kwaspen, nam de Publieksprijs mee naar huis. De Spotlight Award, een nevencategorie voor een ondernemer of bedrijf dat het laatste jaar extra is opgevallen met een uitzonderlijke prestatie of een unieke ontwikkeling, ging dit jaar naar het ondernemersduo Peter Cremers & Eric Vanhove, die samen de Yacon Gin hebben ontwikkeld.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.