Nieuws Limburg Molenheide investeert opnieuw 15 miljoen

Molenheide investeert opnieuw 15 miljoen

Molenheide investeert opnieuw 15 miljoen

Het vakantie- en recreatiepark Molenheide in Houthalen-Helchteren start eerstdaags met de bouw van 100 gloednieuwe vakantiewoningen. “Het gaat om een totale investering van zo’n 15 miljoen euro,” zegt Mark Vanherk, voorzitter van de raad van bestuur. “Deze investeringsgolf komt er na een periode waarin we een beetje het effect van de crisis wilden afwachten. Alle tekenen voor een opleving zijn aanwezig, zodat deze nieuwe woningen klaar zijn als de conjunctuur terug op kruissnelheid is.” Concreet gaat het om 2 nieuwe types van vakantiehuisjes, de Oasis (4 personen) en de Mundo (6 personen). “We hebben eerst 2 modelwoningen gebouwd en de kinderziektes eruit gehaald. Deze concepten zijn echt state-of-the-art, met alles erop en eraan.”
De huizen zullen ook volledig aangepast zijn aan de nieuwe wetgeving voor mindervaliden. “Een hele investering,” aldus nog Mark Vanherk, “maar we zijn blij dat we dit meteen in de nieuwbouwfase kunnen integreren in plaats van nadien alles te moeten aanpassen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Straf: Simons stopt

De Limburgse modeontwerper Raf Simons hangt de kapstok aan de kapstok... Na 27 jaar kondigt hij het einde aan van… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.