Mondiale prijs voor Vansichen Lineairtechniek (Hasselt)

De Duitse firma Atlanta, in 21 landen landen vertegenwoordigd voor de productie en verdeling van aandrijfsystemen, heeft zopas de 'Best Application Award 2013 Worldwide' toegekend aan Vansichen Lineairtechniek uit Hasselt.

Vansichen heeft prijs“De klanten hebben vaak problemen om de componenten te combineren. Vansichen Lineairtechniek is één van de weinige partners die zelf systemen bouwt," haalt Robert Adamietz, marketingmanager van Atlanta, de loftrompet boven. "Het bedrijf lost deze problemen op met zijn knowhow, doorgedreven productkennis en out of the box-denken. Het Vansichen-team verdient deze award dus voor 100%."

Zijn collega Silvio Bongiovanni vult aan: “De firma Vansichen Lineairtechniek neemt verantwoordelijkheid op en werkt zelfstandig met de producten. Dit functioneert fantastisch. De medewerkers van Vansichen Lineairtechniek zijn niet enkel enorm competent, maar ook zeer aangenaam in de samenwerking.”

Zaakvoerder Maxime Vansichen is erg blij met de prijs, maar nog meer met de lovende woorden van zijn klanten. "Als zij de samenwerking positief evalueren, is onze doelstelling geslaagd," zegt hij.