Nieuws Limburg Mondo (Zonhoven) beste pizzeria van België

Mondo (Zonhoven) beste pizzeria van België

Mondo (Zonhoven) beste pizzeria van België

Mondo Pizza & Pasta uit Zonhoven is uitgeroepen tot Belgische Pizzabakker van het jaar. Het gaat om een nationale verkiezing die georganiseerd werd door het culinaire jaarboek Foodprint en de firma Kaasbrik uit Halen. Kaasbrik, de onderneming van Johan De Turck en Toon Hutsebaut, is de belangrijkste leverancier van geraspte mozzarella voor de pizzeria’s in België.

MondoHet was al voor de zesde keer dat deze verkiezing van de Pizzaïolo van het Jaar plaatsvond. De eindwinnaar werd gekozen uit de 11 provinciale laureaten (10 provincies en Brussel). Mondo, de zaak van eigenaar Roberto Braile en pizzabakker Wendel Peeters, ging met de hoogste onderscheiding aan de haal. Volgens de jury scoorde de Zonhovense onderneming het beste op het gemiddelde van criteria als korst, vulling/creativiteit, smaak, algemene indruk, onthaal en sfeer in de zaak.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.