Nieuws Limburg Mooze verlaat Corda Campus en trekt naar Ring

Mooze verlaat Corda Campus en trekt naar Ring

Mooze verlaat Corda Campus en trekt naar Ring

Fitnessclub Mooze is zopas verhuisd naar een nieuwe locatie aan de Grote Ring in Hasselt. “De huisvestingslast en de parkeergelegenheid op de Corda Campus waren moeilijker dan voorzien”, verklaart mede-eigenaar Rob Simons de overstap.

Zowat een jaar geleden veranderde het toenmalige Qlife de naam in Mooze. Op dat moment werd in Houthalen een nieuwe vestiging geopend, naast de eerste club in Sint-Truiden en de meest gekende, op de Corda Campus in Hasselt. Maar daar heeft Mooze intussen de deuren achter zich dicht gedaan. “We maakten deze keuze omdat de huisvestinglast op Corda een pak hoger dan voorzien bleek”, aldus Rob Simons. “Maar ook omdat de parkeergelegenheid gaandeweg enorm onder druk kwam. De nieuwe locatie is in vele opzichten daarvoor een oplossing.”

Mooze heeft nu een zichtlocatie gekocht aan de Grote Ring, naast elektronicahandel Krëfel. “We hebben er veel visibiliteit, een ruime ondergrondse parking, een hoogwaardigee uitstraling en dito inrichting”, aldus nog Simons.

De ondernemer, die Chris Schruers van VHS als zakenpartner heeft, is ambitieus. “In 2018 tekenden we een groei op van 25%. We zitten op de juiste weg. En met de nieuwe locatie gaan we ons potentieel nog sneller kunnen benutten.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.