Nieuws Limburg Move Intermodal neemt Nederlandse collega over

Move Intermodal neemt Nederlandse collega over

Move Intermodal neemt Nederlandse collega over

Move Intermodal, het bedrijf van Luc Driessen, heeft alle aandelen verworven van VC Europe, een Nederlandse expediteur die een omzet van 7 miljoen euro realiseert.

Syncromodaal vervoer: dat is de sterkte van Move Intermodal. Het houdt in dat transport over lange afstand per trein of boot wordt afgelegd, en alleen de beperkte afstand voor en na het traject met de vrachtwagen gebeurt. De onderneming, geleid door Luc Driessen en financieel ondersteund door durfkapitaalfonds Down2earth (Ivo Marechal), is gespecialiseerd in vrachten die zich lenen voor syncromodaal vervoer, zoals chemie, staal en voeding.

Om verder te kunnen groeien (Intermodal haalt nu zo’n 90 miljoen omzet met 250 mensen) werd het bedrijf VC Europe overgenomen. Deze expediteur vervoert vrachten en biedt logistieke oplossingen voor distributie en warehousing aan. Alle activiteiten zullen nu geïntegreerd worden waardoor synergievoordelen ontstaan.

“We geloven allebei heel sterk dat we vanuit onze wederzijdse ervaring, sterktes en ambities, met dit gezamenlijk traject een belangrijke stap kunnen zetten in de uitbouw van een synchromodaal transport- en logistiek netwerk”, vat Luc Driessen de samensmelting samen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.