Nieuws Limburg Multi-Fix in Genk moet dicht: 44 jobs weg

Multi-Fix in Genk moet dicht: 44 jobs weg

Multi-Fix in Genk moet dicht: 44 jobs weg

Nog maar eens slecht nieuws voor de werkgelegenheid in Genk: de Amerikaanse multinational MacTac heeft de intentie aangekondigd om de vestiging Multi-Fix te sluiten. Daardoor verliezen 44 mensen hun job. Ook in andere filialen sneuvelen er jobs, maar de Genkse vestiging moet dus helemaal dicht.

multi-fixMulti-Fix is producent van zelfklevende folies voor de reclame-industrie (belettering en stickers). Door de crisis en de bijhorende bezuinigingen in de marketingbudgetten, ging het een tijdje minder goed bij Multi-Fix. Recent werden er toch opnieuw mooie cijfers genoteerd. Zo boekte het bedrijf in 2013 nog een miljoen euro winst op een omzet van 18 miljoen. Multi-Fix werd destijds opgericht door de familie Weltjens en opgekocht door MacTac (Bemis Groep) in 2003. Piet Weltjens bleef nog tot 2009 aan het roer van het bedrijf.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.