Nieuws Limburg Nagels & Cuypers naar nagelnieuwe crib

Nagels & Cuypers naar nagelnieuwe crib

Nagels & Cuypers naar nagelnieuwe crib

Precies 10 jaar geleden, op 1 juli 2012, gingen Stijn Cuypers en David Nagels van start met een eigen verzekeringskantoor. Intussen is de klantenportefeuille en het personeelsbestand fors gegroeid. Zodanig zelfs dat Nagels & Cuypers onlangs hun intrek namen in een moderne nieuwbouw in Stevoort.

Al bij aanvang koos het kantoor om niets aan het toeval over te laten voor het realiseren van groei. Er werd ruimschoots ingezet op prospectie. Met een uitgebreide risicoanalyse en een grondig marktonderzoek konden veel nieuwe klanten worden overtuigd. Het werd een vast gegeven om jaarlijks de portefeuille van ondernemingsklanten proactief door te lichten en eventuele updates en kostreducties direct door te voeren.

Een visie die Nagels & Cuypers geen windeieren heeft gelegd. Het aantal klanten nam spectaculair toe en ook de medewerkers kregen regelmatig nieuwe collega’s aan hun zijde. Vandaar dat het kantoor in Alken (in de slaapkamer van het ouderlijke huis) veel te klein werd, en er moest uitgekeken worden naar een nieuwe stek. Die werd enkele maanden geleden gevonden in Stevoort, waar Nagels & Cuypers nu een modern bedrijfsgebouw inneemt waar een tiental medewerkers elke dag het beste van zichzelf geven.

“Als we terugblikken op de voorbije 10 jaar, moeten we vooral dankbaar zijn dat het allemaal zo is verlopen”, aldus Stijn en David. “Het vertrouwen van medewerkers en klanten was enorm en heeft ons gebracht waar we nu staan. We gaan dan ook resoluut op deze weg verder en hopen nog vele decennia lang onze jubilea te kunnen vieren.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.